top of page

'La Miellerie' is ons kleine winkeltje, die door vele van onze klanten spontaan benoemd wordt als 'De grot van Ali Baba', en dat doet ons altijd superveel plezier!

Ons klein maar compleet assortiment bestaat uit de volledige waaier van producten uit de bijenkast. Uiteraard de producten van onze eigen oogsten, maar ook een steeds wisselend assortiment van de fijnste honingen van Europese oorsprong, zoals Bulgaarse Acaciahoning, Portugese Berghoning, enz... . De echte honingliefhebber vindt bij ons zeker wat hij zoekt.

 

Voor de fijnproevers hebben we onze vaste huisspecialiteiten, zoals onze honingmosterd, honingkoek, honingwijn en nog véél meer. Vanzelfsprekend kunt u al onze producten degusteren en testen.

261193667_984816228815081_1478230574031237040_n_edited.jpg

Ons winkeltje, een paradijs voor 'honingzotten'!

Liefhebbers van gezonde natuurlijke verzorging voor uiterlijk en innerlijk kunnen we adviseren over onze producten op basis van propolis en koninginnengelei, en zij worden zeker fan van ons assortiment van Imkergut®, een lijn uiterst kwalitatieve verzorgingsproducten op basis van Bio-honing en-propolis, afkomstig uit het Duitse Zwarte Woud.

Bij het samenstellen van ons assortiment hanteren wij telkens dezelfde standaarden: kwaliteit, smaak, eerlijkheid & zuiverheid!

Bij ons bent u telkens zeker van de oorsprong van uw producten. Alle info staat altijd correct vermeld op de labels. Wij werken eveneens nauw samen met het FAVV voor de controle van onze oogsten en hebben de nodige registratie. 

bottom of page